Lösullsisolering och besparing

Lösullsisolering - en bra investering för att spara energi

Att spara energi är både bra för miljön och fastighetsägaren. Ett vanligt tips är att sänka inomhustemperaturen med en grad, då minskar energianvändningen i fastigheten med ca fem procent. Men om man vill behålla den komforten man har inomhus och inte vill sänka sin inomhustemperatur, hur mycket kan man då sänka sina energikostnader genom att tilläggsisolera sitt hus?

Det är en svår fråga att besvara eftersom alla fastigheter är olika och har olika förutsättningar. Därför blir en oftast beräkningar på hur mycket energi man kan spara när man tilläggsisolerar sin fastighet väldigt generell.

Om du har gammal kutterspån eller äldre typ av isolering så kan du spara energi genom att isolera med lösullsisolering på vinden. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att att sänka dina energikostnader och samtidigt öka komforten för ditt boende.

Tillsammans med andra energibesparingsåtgärder i fastigheten kan man ofta sänka sina energikostnader avsevärt.

Beräkna energibesparing

Gör en beräkningskalkyl för din energibesparing med hjälp av Rockwools beräkningstjänst "RockCheck ™" på nätet.

Fyll i dina uppgifter direkt på webbplatsen så ser du vad du kan spara i energikostnad årligen. Programmet ger dig förslag på vilken typ av åtgärd du kan göra på ditt hus för att spara energi och pengar.
Starta din kalkyl här » 

Kostnadsfri offert

Vi på Byggisolering Syd AB och våra duktiga medarbetare hjälper dig gärna att välja den lösullsisolering och lösning som passar dig och din fastighet bäst oavsett om det gäller tak, vind, golv eller väggar.

Planering inför lösullsisolering

Det är viktigt att planera inför en lösullsisolering. Vi på Byggisolering Syd AB och våra duktiga medarbetare hjälper dig gärna med tips och råd.

Behöver du hjälp med lösullsisolering?

Du hittar oss på följande orter i Skåne: Kristianstad, Helsingborg, Malmö, Växjö och Älmhult. Vi utför isoleringsarbeten över hela Skåne.